Een synchronisatie starten
Handmatig nieuwe gegevens ophalen.
Web
- Open Instellingen.
- Ga naar Synchronisatie.
- Start de synchronisatie.
- Wacht op de melding boven of in het scherm.
Een succesmelding betekent dat de synchronisatie is uitgevoerd of ingepland. Een foutmelding betekent meestal dat een accountinstelling ontbreekt of dat de bron niet bereikbaar was.
Laatst bijgewerkt: 2026-10-16