Een tour delen met een andere Wayvv-gebruiker
Laat iemand met een eigen account meekijken.
Je kunt een tour delen met iemand die zelf een Wayvv-account heeft. Die persoon ziet de tour als kijker en kan niets aanpassen.
- Open Instellingen → Tours, kies het menu (⋮) bij de tour en kies Instellingen. Dat kan ook via Mijn reizen door een tour te kiezen.
- Ga naar Delen en toegang.
- Kies een gebruiker uit de lijst en klik op Opslaan.
- Controleer de lijst met bestaande shares.
Op dezelfde pagina staat een deellink naar de mobiele volgpagina van de tour. Zolang er geen gast aan de tour is gekoppeld, staat er Nog niet gedeeld met guests.
Laatst bijgewerkt: 2026-10-16