Naar de inhoud
Inloggen

Je account verwijderen

Wis je account en je gegevens zelf.

Je kunt je account zelf verwijderen: Instellingen, Account, onderaan bij Gevarenzone. Je vult je wachtwoord in en bevestigt met een vinkje.

Daarna wissen we je account, je reizen, foto's en video's, je reisprofiel en de gastaccounts die je hebt uitgenodigd. Dit kan niet ongedaan worden gemaakt. Back-ups van de database verdwijnen binnen 30 dagen.

Maak eventueel eerst een kopie via Je gegevens exporteren.

Laatst bijgewerkt: 2026-10-16

Was dit artikel nuttig?